Na vsebino

Članice A PGD Semič - državne podprvakinje

Včeraj smo članice PGD Semič (A) v Gornji Radgoni postale državne podprvakinje v taktični mokri vaji za memorial Matevža Haceta, na kar smo zelo ponosne. Naš prvotni cilj je bil uvrstitev med deseterico, veliko več si nismo upale sanjati. Komentator ob progi je med našo vajo dejal: "Prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi". In res, kljub temu, da smo nastopile zadnje v svoji kategoriji in smo morale na svoj nastop kar malo počakati smo se odrezale po naših najboljših močeh. Od jutra naprej smo skrbele za pozitivno vzdušje in s prepevanjem preganjale tremo pred našim nastopom.

Potek vaje si lahko ogledate TUKAJ.

Velika zahvala gre naši mentorci Katji Lovrin, ki nas že od samega začetka podpira in spodbuja. Brez nje in njenega znanja tega rezultata nebi dosegle! Ob vsem tem pa gre velika zahvala domačemu društvu, navijačem za vso podporo in sprejem, ki so nam ga pripravili kljub naši pozni vrnitvi domov. Zahvaliti pa se želimo tudi PGD Štrekljevec za posojeno opremo, PGD Stranska vas za teren, da smo se lahko pripravile na tekmovanje in domačim sodnikom za zadnje napotke pred samo tekmo.

Zahvala tudi našim sponzorjem, ki so nam pomagali, da smo si lahko kupile opremo. To so: Toki d.o.o.; Avtomobil d.o.o. Semič; Laboratorijska oprema Kambič; ITOLES, Toni Ivanetič s.p.; Klimatizacija,Boštjan Simonič s.p.; Vulkanizerstvo, avtopralnica in avtooptika, Marjan Ogulin s.p.; Strojplast; KAMM TRADE d.o.o.; Vinogradništvo Derganc; Fuks; in Cvetličarni Kukar za šopke na sprejemu. Članice smo vam iz srca hvaležne in upamo na vašo podporo tudi za v naprej.

Hvala in NA POMOČ!

Vir: PGD Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj