Na vsebino

Črnomaljski policisti prijeli osumljenca, vlom, ilegalci

Včeraj, nekaj po 13. uri, je pred zdravstveno ustanovo na Delavski poti v Črnomlju prišlo do pretepa. Posredovali so črnomaljski policisti, ki so zoper dve osebi uporabili prisilna sredstva, ju obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Ugotovili so, da je 20-letni osumljenec iz Kočevja z nožem napadel in poškodoval 19-letnega moškega iz Črnomlja. V napadu je sodeloval tudi mladoletnik iz Kočevja. Poškodovanega 19-letnega moškega so reševalci odpeljali v bolnišnico, policisti pa okoliščine spora in napada še preiskujejo in bodo po zaključeni preiskavi zoper osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Popoldne je na parkirnem prostoru na Ulici 21. oktobra v Črnomlju nekdo vlomil v osebni avtomobil. Odtujil je torbico z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino in lastnico oškodoval za 400 evrov.

Črnomaljski policisti so včeraj v jutranjih urah pri kraju Preloka izsledili in prijeli devet državljanov Alžirije, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Vsi tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po zaključenem postopku odpeljani v azilni dom.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj