Na vsebino

Črnomaljski predstavnik Romov: Nisem sodeloval pri napadu s sekiro (Video)

"Jaz v lokalu nisem bil. Takrat sem imel prometno nesrečo in sploh ne vem, kaj se je takrat tam zgodilo. Ne vem, kdo me tukaj 'tunka'. Pišejo, da sem bil pijan. Ko sem pihal, sem bil trezen. Tudi v lokalu nisem bil in ne vem, kaj se je dogajalo," nam je povedal črnomaljski občinski svetnik iz vrst romske skupnosti Henček Kosec, ki je po besedah prič skupaj s sinom razbijal v lokalu Fontana v Črnomlju.

Po neuradnih informacijah se je v noči na nedeljo mlajši moški znesel nad inventarjem gostinske terase in razbijal s sekiro. Pri tem naj bi ga spremljal oče, ki je imel v rokah nož.

Po prvih ugotovitvah policije naj bi lastnik lokala pijanim moškim zavrnil postrežbo alkoholnih pijač. Eden izmed njih naj bi mu grozil z nožem, kasneje pa so razbili stekla oken na terasi lokala, piše spletni portal dolenjskanews.com.

Policisti okoliščine dogajanja še preiskujejo ter v okviru preiskave kaznivih dejanj groženj in poškodovanja tuje stvari izvajajo več aktivnosti.

Prispevek Aleksander Kolednika si lahko ogledate TUKAJ, več o javnem razkazovanju orožja, rožljanju z avtomatsko puško ter nedavnem napadu z nožem in sekiro na terasi gostinskega lokala si oglejte danes ob 21. uri v oddaji Argument na Planetu.

Vir: Siol.net

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj