Na vsebino

Digišola (OŠ Dragatuš)

V okviru projekta DIGIŠOLA se skuša vsem otrokom zagotoviti enake možnosti za izobraževanje na daljavo in omogočiti nemoten izobraževalni proces.

Projekt DIGIŠOLA z zbranimi sredstvi omogoča in zagotavlja informacijsko infrastrukturo ter računalniško opremo za vse otroke iz ranljivega socialnega okolja.
Prosimo vse starše, ki doma nimate pogojev za šolsko delo otrok na daljavo ali pa so te omejene, da sporočite vaše kontaktne podatke in pogoje za delo (nimate interneta, računalnika, več otrok...) na elektronski naslov [email protected]. Za Zadeva napišite Projekt Digišola. Prosimo za hiter odgovor, da lahko podatke še danes posredujemo naprej. Vsi izbrani bodo dobili potrebno opremo v izposojo za obdobje trajanja dela na daljavo.

Za otroke, za katere smo že sami ugotovili da nimajo ustreznih pogojev za delo, smo poskrbeli s šolsko opremo in za njih smo že sporočili da potrebujejo opremo. Ostali starši se ravnajte po zgornjem dopisu.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj