Na vsebino

Dijaki, vabljeni na informativne ure na policijsko postajo v vaši bližini

Po izjemnem obisku na informativnem dnevu za vpis na Višjo policijsko šolo v Tacnu in predstavitvah, ki smo jih v zadnjih mesecih pripravili za dijake četrtih letnikov srednjih šol, vas prihodnji teden vabimo še na informativne ure na policijsko postajo v vaši bližini.

Med šolskimi počitnicami, od ponedeljka, 24. 2, do petka, 28. 2., vas bodo vsak dan med 11. in 13. uro na vseh policijskih postajah z veseljem sprejeli naši policisti. Dijake četrtih letnikov, ki še niste sprejeli dokončne odločitve o nadaljnjem šolanju in tisti, ki se boste o tem pomembnem koraku odločali prihodnje leto, prijazno vabljeni.

Naši policisti vam bodo predstavili svoje delo in izkušnje, pojasnili, kako poteka prijava na razpis in izbirni postopek za vpis na višješolski študijski program Policist. Za razliko od drugih šol in fakultet pri nas študenti za čas študija sklenejo pogodbo o zaposlitvi. Še veliko je razlogov, da se odločite za ta lep in plemenit poklic in postanete policist, član naše modre družine.

Seznam policijskih postaj, kjer bodo potekale informativne ure:
- Policijska postaja Črnomelj, Lokve 90, 8340 Črnomelj
- Policijska postaja Metlika, Cesta XV. brigade 1 a, 8330 Metlika

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj