Na vsebino

Enkratna denarna pomoč mladim in mladim družinam

Občina Semič objavlja Javni razpis za dodelitev enkratne denarne pomoči mladim in mladim družinam pri prvem reševanju stanovanjskega problema v letu 2022

Namen javnega razpisa je dodelitev enkratne denarne pomoči mladim in mladim družinam pri prvem reševanju stanovanjskega problema v Občini Semič v letu 2022 (v nadaljevanju: pomoč).

Upravičenec do pomoči je lahko mlada oseba ali eden od staršev mlade družine oziroma skrbnik otroka, ki je državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Občini Semič in ki na območju Občine Semič prvič rešuje stanovanjski problem. Pravice in upravičenci se medsebojno izključujejo.

Upravičenec lahko enkratno denarno pomoč prejme samo enkrat in samo za eno od oblik reševanja prvega stanovanjskega problema.

Javni razpis je odprt do vključno 23. 9. 2022.

Vloge morajo biti oddane priporočeno po pošti ali osebno na naslov Občina Semič, Štefanov trg 9, 8333 Semič, in sicer v sprejemno pisarno Občine Semič. Vloga je, ne glede na način oddaje, pravočasna, če se odda priporočeno po pošti do vključno dne 23. 9. 2022 ali osebno v sprejemni pisarni Občine Semič do vključno dne 23. 9. 2022.

Informacije: Tatjana Zorc, tel.: 07/35 65 354, 07/35 65 360 ali e-pošta: [email protected]

Dokumenti:

Javni razpis

Razpisna dokumentacija

Vir: Občina Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj