Na vsebino

FOTO: Fire Combat za pokal Krvavčjega Vrha

Foto: Stanislav Plut
Foto: Stanislav Plut

V soboto je na športnem igrišču PGD Krvavčji Vrh potekalo 2. tekmovanje gasilskih dvojic - Fire Combat za pokal Krvavčjega Vrha. Na novem poligonu se je pomerilo 13 ekip, med njimi dve iz sosednje Hrvaške. Sicer izjemno zahtevno tekmovanje, kjer se merijo v različnih nalogah: teku v visoke stavbe, prenašanju težkih cevi in poškodovanih oseb ter natančnem usmerjanju vodnega curka, je potekalo v duhu poslovilnega nastopa ekipe Hozi pa Žaži, v postavi Matej Kocjančič in Anže Kobola iz Šalke vasi.

V kategoriji moških je prvo mesto osvojila dvojica Damijan Selinšek in Boštjan Vehovar (PGD Videž). Domača predstavnika Toni Plut in Alojz Konda (PGD Krvavčji Vrh / Gradnik), sta zasedla 6. mesto.

V mešani konkurenci je zmaga pripadla Petri Razinger in Anžetu Mužanu (PGD Hrušica/Rateče – Planica). Domači par Katarina Plut in Miha Pezdirec (PGD Krvavčji Vrh / Slamna vas) je zasedel tretje mesto.

V ženski konkurenci domačih predstavnic ni bilo, zmagala je naveza Patricija Černe in Petra Razinger (PGD Blejska Dobrava / Hrušica).

Pred objavo rezultatov in podelitvijo pokalov najboljšim, se je organizator PGD Krvavčji Vrh s posebnimi priznanji zahvalil svojim najzaslužnejšim članom za izgradnjo poligona za Fire Combat.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj