Na vsebino

Glasba na počitniškem taboru

Včeraj je iz Hiše Sadeži družbe v Črnomlju že navsezgodaj odmevala glasba. Udeleženec tabora Mark nas je želel razveseliti, zato je s seboj prinesel harmoniko. Zaigral nam je nekaj pesmi. Ob njegovem igranju so nam noge kar same začele poplesavati. No, to je bilo za dobro jutro.

Dopoldne nam je popestrila tudi Maja, saj je otrokom prišla prebrat pravljico Koza trapasta. Pravljica govori o prijateljstvu. Otroci so se nato z njo pogovarjali in ustvarjali na temo prijateljstva. Dopoldne se je tako hitro obrnilo in že je bil čas kosila.

Skuhali smo fižolovo mineštro in spekli sladke mafine. Po kratkem odmoru, je bil že čas za današnje ustvarjanje s Tejo. Iz papirja so izdelovali rokavičke, ki so si jih različno pobarvali, okrasili z vato, volno, svetlečimi snežinkami,... Do prihoda staršev so si izdelali še valentinov okvir za sliko v katerega so vstavili risbico.

Vir: HSD Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj