Na vsebino

Glasbena šola se je predstavila s pevci in orkestrsko igro

V Kulturnem centru Semič se je včeraj zvečer z dvema pevskima zboroma (Muzikalčki in Vivace), ki ju vodi zborovodkinja Judita Ilenič in s kar štirimi orkestri predstavila Glasbena šola Črnomelj.

Med orkestri je na oder prvi stopil kitarski orkester, katerega mentor je Aljoša Vrščaj. Učenci kitare vseh enot Glasbene šole Črnomelj so zaigrali štiri skladbe.

S štirimi skladbami se je občinstvu predstavil tudi tamburaški orkester pod vodstvom Antona Grahka.

Tina Vrščaj je na oder popeljala godalni orkester, ki je z dvema skladba iz popularne glasbe in verjetno eno najbolj znanih Mozartovih simfonij navdušil polno dvorano v Semiču.

Piko na i pa na koncertih črnomaljske glasbene šole vedno postavi najštevilčnejši - pihalni orkester, ki ga vodi Uroš Vegelj. Ta je poskrbel za spevne melodije, ki so obiskovalce koncerta znova popeljale na čudovito glasbeno popotovanje.

Prvo ocenjevalno obdobje se s tem zaključuje, učenci imajo pred seboj enotedenske počitnice. Ravno tako starši, ki bodo ta teden prikrajšani za vožnje in čakanje pred glasbeno šolo.

Vir: Glasbena šola Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj