Na vsebino

Intuitivna masaža v HSD Metlika

Intuitivna masaža, je podpreti telo, tam kjer to najbolj potrebuje, tudi energetsko, da se sprostijo blokade in tenzija v telesu (prisotnih je več tehnik, podlaga pa je klasična masaža). Cilj je sprostitev telesa, torej sproščanje gibalnega aparata, mišic in ligamentov. Dovolite si drugačno masažo, ples rok po vašem telesu, ki vas popelje do več občutenja in zavedanja lastnega telesa.

Silvia se je včeraj posvetila masaži hrbta, saj se ponavadi ravno tu zrcali največ stresa, bremen, tudi zaradi našega načina življenja, veliko sedečega dela, hitenja… Skozi masažo je Silvia intuitivno začutila, kje so blokade, kje ni pretoka energije,... Vse je v pretoku energije in mi lahko z izboljšanjem le-tega z različnimi tehnikami omogočimo telesu, da se začne regenerirati, da se revitalizira.

Tako smo prišli skozi čarobnost dotika do prijazne in nežne sprostitve.

Pri regeneraciji in podpori telesa pa je pomemben tudi vitamin C, D, Magnezij..

Zahvaljujemo se naši prostovoljki Silviji, ki ima veliko znanja in izkušenj na različnih področjih in neizmerno veselje pomagati ljudem.

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj