Na vsebino

Izmenjevalnica pustnih kostumov v Mladinskem centru Metlika

Na Zavodu za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika smo ves počitniški teden pripravljali razne aktivnosti za otroke na temo pusta. Otroci so svoj čas preživljali aktivno, ustvarjalno in pod budnim očesom naše mladinske delavke, Nikoline Lalić. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo našim lokalnim ponudnikom in gostincem, ki so vsak dan v tednu priskrbeli malico za otroke. Velika hvala gre torej podjetju Don don, Sladki Belokranjki (Urška Jakljevič), Zeliščni kmetiji pod Hrelenom, Kmetiji Štrucelj, Sadjarstvu Škof, Turizmu Jakljevič iz Grabrovca ter GTM, gostinstvo in turizem Metlika.

Jutri, 4. 2. 2023 ste vabljeni v Mladinski center Metlika, kjer pripravljamo izmenjevalnico pustnih kostumov (tako za otroke kot tudi za odrasle). Med 9h in 13h lahko prinesete svoj ali otrokov stari kostum in ga zamenjate za »novega«. Izredno priročna, poceni in okolju prijazna rešitev iz vsakoletne zagate, kaj obleči za pustno povorko. Ta bo v Metliki v soboto, 18.2.2023, ko bo zopet v Mladinskem centru Metlika potekalo pustno ličenje in poslikava obraza.

Vir: Hiša dobrot Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj