Na vsebino

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3 °C

Ponoči in zjutraj bo na zahodu delno jasno, drugod bo lahko nastala nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -12 do -4, ob morju okoli 0 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih severno in vzhodno od nas zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo v južno in zahodno od naših krajev. Na območju severnega Jadrana se bo ponekod lahko zadrževala nizka oblačnost.

Jutri bo delno jasno, občasno ponekod pretežno oblačno.

Obeti

V torek se bo na Primorskem in Notranjskem postopno pooblačilo, drugod bo še povečini delno jasno. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. V sredo bo na severovzhodu delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, v jugozahodni ter ponekod v osrednji in južni Sloveniji bodo občasno rahle padavine. Po nižinah bo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V četrtek bo oblačno z občasnimi rahlimi padavinami, veter se bo okrepil.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj