Na vsebino

Jutri bo deloma sončno, najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 27 °C

Čez noč bodo krajevne padavine vztrajale ponekod na severnem Primorskem in v južni Sloveniji, drugod bo jutro dokaj jasno z možnostjo kratkotrajne megle. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem do 16 °C.

Jutri bo deloma sončno, v hribovitih krajih zahodne Slovenije spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem tam bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine povečini ponehale. Vztrajajo lahko še v krajih zahodno od nas ter na območju Gorskega Kotarja.

Jutri bo v alpskem delu Furlanije-Juljiske krajine pretežno oblačno z občasnimi padavinami, drugod bo spremenljivo s sončnimi obdobji in popoldanskimi plohami. Pihal bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V nedeljo bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v hribovitih krajih bodo nastale popoldanske plohe in nevihte. Še bo pihal jugozahodni veter. V ponedeljek kaže na oblačno vreme s krajevnimi padavinami, v torek pa je verjetnost za padavine nekoliko manjša.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj