Na vsebino

Jutri bo oblačno, padavine bodo nekoliko oslabele, temperature od 5 do 11 °C

Zvečer se bodo padavine od zahoda krepile in ponoči prehodno razširile proti severovzhodu. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ob morju okrepljen jugo.

Jutri bo oblačno. Padavine bodo nekoliko oslabele, manj jih bo v vzhodnih krajih. Meja sneženja se bo spuščala in bo popoldne v severni Sloveniji na okoli 500 m nadmorske višine. Jugo ob morju bo slabel, predvsem v Prekmurju in na Štajerskem bo še pihal južni veter. Temperature bodo na Gorenjskem in Koroškem od 0 do 5, drugod od 5 do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo oblačno s padavinami, ki jih bo manj v krajih vzhodno od nas. Na območju Alp bo snežilo do dolin. Ob severnem Jadranu bo še pihal južni do jugozahodni veter.

Obeti

V noči na nedeljo bodo padavine prehodno ponehale in se v nedeljo dopoldne od juga znova okrepile. Tudi po nižinah v notranjosti Slovenije bo dež prešel v sneg. Popoldne bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem večinoma šibka burja. V ponedeljek zjutraj se bo od zahoda hitro pooblačilo, v južni ter ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo snežilo. V torek bo sončno z mrzlim jutrom.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj