Na vsebino

Jutri bo oblačno, rahle padavine se bodo čez dan razširile nad večji del države, najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1 °C

Ponoči se bo povsod pooblačilo, na jugu se bodo začele pojavljati padavine. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugje pa snežilo. Na Primorskem se bo krepila burja. Jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Goriškem in ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo oblačno. Rahle padavine se bodo čez dan razširile nad večji del države, v notranjosti bo snežilo. Na Primorskem bo pihala okrepljena burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo povsod pooblačilo. Ob Jadranu bo začelo deževati, v Gorskem kotarju pa snežiti. Ob Jadranu bo zapihala zmerna do močna burja.

Jutri bo oblačno. Padavine bodo postopno zajele večino sosednjih pokrajin, le na Madžarskem in na vzhodu Hrvaške bo še suho vreme. Ob Jadranu bo deževalo, pihala bo zmerna do močna burja, drugod bo snežilo.

Obeti

V noči na četrtek bo v notranjosti snežilo, na jugozahodu pa bo deževalo.

V četrtek bodo padavine oslabele in dopoldne na zahodu tudi ponehale. Ponekod na vzhodu bo sneg prešel v dež. Na Primorskem bo pihala bo šibka do zmerna burja, ki bo čez dan slabela.

V petek bo pretežno oblačno, na zahodu se bodo popoldne znova začele pojavljati padavine, po nižinah bo deževalo.

V soboto bo na zahodu oblačno z občasnimi padavinami, meja sneženja se bo postopno dvignila nad 1500 m. Na vzhodu pa deloma sončno in suho. Ob morju bo pihal okrepljen jugo. Topleje bo.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj