Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami, po nižinah v notranjosti bo deloma deževalo, deloma snežilo

Ponoči bo oblačno. V drugi polovici noči se bodo padavine okrepile in zajele večji del Slovenije. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo, nad okoli 500 m pa snežilo. Krepil se bo veter, na Primorskem bo pihala zelo močna burja, drugod okrepljen severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami. Po nižinah v notranjosti bo deloma deževalo, deloma snežilo. Veter bo čez dan nekoliko oslabel, še vedno pa bo marsikje okrepljen. Na Primorskem bo še pihala močna burja, ki bo popoldne oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4, na Goriškem in ob morju do okoli 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Popoldne bo ob severnem Jadranu delno jasno, drugod pretežno oblačno. V južni Avstriji in v notranjosti Hrvaške bo občasno rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Jutri bo oblačno s padavinami. V krajih vzhodno od nas bo deževalo, po nižinah južne Avstrije pa snežilo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter. Ob severnem Jadranu bo povečini suho, pihala bo zelo močna burja.

Obeti

V torek bo oblačno, na Primorskem bo suho, pihala bo šibka burja. Drugod bodo občasno še rahle padavine, po nižinah povečini kot dež. V sredo in četrtek bo suho vreme.

Opozorilo

V noči na ponedeljek in v ponedeljek zjutraj ter dopoldne bo burja na Primorskem na izpostavljenih mestih dosegala hitrost do 140 km/h. Tudi v notranjosti bo zelo vetrovno. Veter bo čez dan nekoliko oslabel. Od nedelje zvečer do ponedeljka zvečer bo na Notranjskem in Kočevskem zapadlo od 30 do 50 cm snega. Veter bo v višjih legah gradil snežne zamete, lahko pride do vetroloma.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj