Na vsebino

Jutri bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo rahlo do zmerno snežilo

Zvečer bo nastalo še nekaj ploh. Ponoči bo oblačno, v drugem delu noči se bodo začele pojavljati padavine, meja sneženja se bo do jutra v notranjosti večinoma spustila do nižin. Proti jutru bo na Primorskem zapihala burja, na severu in vzhodu Slovenije severnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, na Primorskem okoli 4 °C.

Jutri bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo rahlo do zmerno snežilo. Na Primorskem bo občasno rahlo deževalo, pihala bo šibka do zmerna burja. Padavine bodo popoldne postopno ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Goriškem in ob morju okoli 6 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno, sprva se bodo pojavljale posamezne plohe. V drugem delu noči se bodo padavine razširile nad vse sosednje pokrajine, tudi po nižinah bo rahlo snežilo.

Jutri bo oblačno. Ob severnem Jadranu se bodo pojavljale plohe, lahko tudi kakšna nevihta, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo rahlo snežilo, padavine bodo popoldne večinoma ponehale.

Obeti

V petek, soboto in nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno z burjo na Primorskem. V soboto se bo tudi v notranjosti krepil severnik. Na jugovzhodu bo občasno rahlo naletaval sneg.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj