Na vsebino

Jutri bo oblačnost najdlje vztrajala v južni in jugovzhodni Sloveniji, dnevne temperature od 1 do 5 °C

Ponoči bo pretežno oblačno, do jutra se bo v višjih legah in na zahodu zjasnilo. drugod bo večinoma ostala nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, v nekaterih alpskih dolinah do -9, ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo v zahodnih in severozahodnih krajih sončno vreme. Drugod bo sprva nizka oblačnost, ki se bo popoldne postopno razkrajala, najdlje bo vztrajala v južni in jugovzhodni Sloveniji. Burja na Primorskem bo do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju do 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo ob severnem Jadranu delno jasno, pihala bo burja. Drugod bo večinoma nizka oblačnost, v krajih severno od nas pa megla po nižinah.

Jutri bo v notranjosti Hrvaške pretežno oblačno, drugod pa sončno. Burja ob severnem Jadranu bo popoldne slabela.

Obeti

V ponedeljek bo pretežno jasno, predvsem dopoldne bo občasno nekaj oblačnosti. Po nekaterih nižinah bo zjutraj megla. Zjutraj bo mrzlo, čez dan nekoliko topleje kot ob koncu tega tedna. V noči na torek bo prehodno zapihal severni veter. V torek in sredo bo delno jasno, v sredo se bo postopno pooblačilo v zahodnih krajih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj