Na vsebino

Jutri bo precej jasno, na jugovzhodu občasno tudi pretežno oblačno, dnevne temperature bodo od 0 do 4 °C

Ponoči bo večinoma jasno, zjutraj bo nastala megla. Na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do 0, na Primorskem do 3 °C.

Jutri bo precej jasno, na jugovzhodu pa občasno tudi pretežno oblačno. Del dopoldneva bo po nižinah v notranjosti megla. Burja bo nekoliko oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem ob burji do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo prevladovalo sončno vreme, le v krajih vzhodno od nas bo več oblačnosti. Ob Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo precej jasno, po nižinah v krajih vzhodno od nas se bo večji del dneva zadrževala megla. Ob Jadranu bo še pihala burja.

Obeti

V četrtek bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, po nižinah v notranjosti pa se bo večji del dneva zadrževala megla. Burja na Primorskem bo ponehala.

V petek in soboto bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugje po nižinah bo po jutranji megli nekaj sonca. Zapihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj