Na vsebino

Jutri bo precej jasno, po nekaterih kotlinah se bo megla zadrževala ves dan

Zvečer in ponoči bo oblačno s padavinami. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugod snežilo. Padavine bodo do jutra povsod ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo v drugi polovici noči hitro oslabela in ponehala. Zjutraj se bo zjasnilo, po nižinah v notranjosti bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Primorskem od 0 do 5 °C.

Jutri bo precej jasno, po nekaterih kotlinah se bo megla zadrževala ves dan. Najvišje dnevne temperature bodo v krajih z dolgotrajno meglo okoli 0, drugod od 2 do 6, na Goriškem in ob morju od 9 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno s padavinami, ki bodo do jutra ponehale. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo megla.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo predvsem v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. V nedeljo zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah še megla. V višjih legah in po nižinah predvsem vzhodne Slovenije bo pihal jugozahodni veter. Topleje bo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj