Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno in na zahodu deževno, dež se bo popoldne razširil ...

V prvem delu noči se bodo padavine razširile nad vso državo. Zjutraj bo dež prehodno oslabel in v vzhodni polovici Slovenije tudi ponehal. Okrepil se bo jugovzhodni veter, ob morju jugo. Jutranje temperature bodo od 7 do 15, na severozahodu okoli 3 °C.

Jutri bo pretežno oblačno in na zahodu deževno, dež se bo popoldne od zahoda znova razširil proti vzhodu. Vmes bodo tudi nevihte z nalivi. Temperature bodo od 10 do 16, na severozahodu okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes in jutri bo večinoma oblačno in občasno deževno, predvsem jutri se bodo pojavljali tudi nalivi. Ob Jadranu se bo ponoči spet okrepil jugo.

Obeti

V noči na ponedeljek bo dež povsod ponehal.

V ponedeljek se bo zlasti na severu in na vzhodu delno zjasnilo, bolj oblačno pa bo ostalo na Primorskem in Notranjskem, kjer bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter.

V torek se bodo padavine na zahodu spet okrepile.

V sredo bo večinoma suho, oblačnost se bo trgala.

Opozorila

V noči na nedeljo in v nedeljo čez dan bodo v zahodni polovici Slovenije nastajali močnejši krajevni nalivi. Na jugozahodu lahko sunki jugovzhodnega vetra presegajo hitrost 80 km/h.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj