Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, najvišje temperature od 3 do 10 °C

Ponoči se bo v jugozahodnih krajih pooblačilo, po nekaterih nižinah v notranjosti bo megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, na Primorskem od 2 do 8 °C.

Jutri bo v vzhodni in ponekod v severni Sloveniji delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, predvsem na Primorskem in Notranjskem bo ponekod občasno rahlo deževalo. V višjih legah in predvsem po nižinah vzhodne Slovenije bo pihal jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo od 3 do 10, na Primorskem do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo sprva pretežno jasno, od jugozahoda se bo postopno oblačilo. Po nekaterih nižinah bo megla ali nizka oblačnost.

Jutri se bo v sosednjih pokrajinah Italije in ob severnem Jadranu pooblačilo, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Drugod bo še delno jasno.

Obeti

V ponedeljek, torek in sredo bo predvsem v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. Topleje bo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj