Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno., ponekod v južnih in vzhodnih krajih bo občasno rahlo snežilo

Zvečer in ponoči bo zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v jugovzhodni Sloveniji bo občasno rahlo snežilo. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do 0, na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri bo na zahodu deloma jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem ponekod v južnih in vzhodnih krajih bo občasno rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju do 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči in jutri bo ob severnem Jadranu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v notranjosti Hrvaške bo občasno rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Obeti

V ponedeljek se bodo padavine od jugovzhoda okrepile in zajele večji del Slovenije, po nižinah v notranjosti bo deloma snežilo, deloma deževalo. Burja in severovzhodni veter se bosta spet okrepila.

V torek bodo padavine ponehale, veter bo oslabel.

V sredo se bo v zahodni in severni Sloveniji deloma zjasnilo, drugod bo še ostalo pretežno oblačno ali megleno.

Opozorila

Predvsem v prvi polovici noči na nedeljo lahko najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem še dosežejo hitrost med 100 in 120 km/h.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj