Na vsebino

Jutri bo spet več spremenljive oblačnosti, zjutraj od -7 do -1, čet dan od 3 do 7 °C

Ponoči bo sprva zmerno do pretežno oblačno, v drugem delu noči pa se bo postopno razjasnilo, le na jugu bo ostalo več oblačnosti. Ponekod v vzhodnih krajih bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem večinoma šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Primorskem od 0 do 4 °C.

Jutri bo na zahodu delno jasno, drugod bo spet več spremenljive oblačnosti, največ v vzhodnih in južnih krajih. Pihal bo severovzhodnik, burja na Primorskem pa bo slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih zahodno od nas ter ob severnem Jadranu precej jasno, drugod se bo delno zjasnilo do jutra, le v notranjosti Hrvaške bo ostalo zmerno do pretežno oblačno. Pihala bo šibka do zmerna burja.

Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu povečini sončno, drugod bo več oblačnosti. Ob severnem Jadranu bo še pihala burja, v notranjosti Hrvaške ter v sosednjih krajih Madžarske in avstrijske Štajerske pa severovzhodnik.

Obeti

V torek bo pretežno jasno, čez dan v vzhodni polovici Slovenije spremenljivo oblačno. Burja na Primorskem bo ponehala, v notranjosti pa bo še pihal severni do severovzhodni veter. V sredo bo na Primorskem pretežno jasno, drugod se bo po dokaj jasni noči zjutraj od severovzhoda pooblačilo. V četrtek bo precej jasno, le v vzhodnih kraji občasno zmerno oblačno. Malo topleje bo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj