Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo občasno deževalo

Zvečer bodo še krajevne plohe in nevihte, ki se bodo v zahodni Sloveniji nadaljevale v noč. Zjutraj bo delno jasno, na zahodu pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17 °C.

Jutri bo v vzhodni Sloveniji večji del dneva še povečini sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo občasno deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, na vzhodu do okoli 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih vzhodno od nas še delno jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo deževalo, v krajih zahodno od nas bodo popoldne tudi nevihte. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob severnem Jadranu pa zmeren jugo.

Obeti

Do petka zjutraj se bo dež razširil na vso Slovenijo. V drugi polovici noči in v petek zjutraj bodo tudi nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. V petek čez dan bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne padavine, predvsem plohe in nevihte. Še bo vetrovno.

V soboto in nedeljo bo ob morju in v vzhodni polovici Slovenije dokaj sončno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj