Na vsebino

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami

Zvečer in v prvem delu noči bodo predvsem na severu še nastale plohe in posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Prehodno bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C.

V sredo bo povečini sončno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije pa se bo čez dan zmerno pooblačilo. Pihal bo jugozahodnik. V četrtek bo oblačnost naraščala, še bo pihal jugozahodni veter. Sredi dneva in popoldne se bodo od severa pričele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Padavine bodo v noči na petek ponehale. V petek čez dan se bo delno zjasnilo. Nekoliko hladneje bo.

V Sredozemlju in delu zahodne Evrope še vztraja območje visokega zračnega tlaka, prek severne polovice Evrope pa se pomikajo vremenske motnje, ki delno vplivajo tudi na vreme pri nas. Z vetrovi zahodnih smeri nad naše kraje doteka topel in postopno bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj