Na vsebino

Jutri bo sprva pretežno jasno, popoldne in zvečer se bo krepil jugozahodni veter, postopno se bo pooblačilo

Zvečer bodo v osrednji in južni Sloveniji še padavine, ki bodo oslabele in ponehale. Ponekod po nižinah bo sprva še snežilo. Na Primorskem bo zapihala burja. Ponoči se bo zjasnilo, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Burja na Primorskem bo ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, v alpskih dolinah do -10, ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo sprva pretežno jasno, dopoldne bo po nekaterih nižinah še megla. Popoldne in zvečer se bo krepil jugozahodni veter, postopno se bo pooblačilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine ponehale. Ob severnem Jadranu bo zvečer prehodno zapihala burja.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Čez dan se bo od zahoda oblačnost povečala.

Obeti

V noči na petek bo ponekod prehodno deževalo, meja sneženja bo na okoli 700 m nadmorske višine. V petek se bo zjasnilo, pihal bo okrepljen severni do severozahodni veter. V soboto na vzhodu še delno jasno, drugod se bo od zahoda pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. V nedeljo bo oblačno s padavinami.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj