Na vsebino

Jutri bo suho z dopoldansko meglo po nižinah

Ponoči bo pretežno oblačno, na zahodu pa bo delno jasno. Ponekod po kotlinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju do 7 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo po kotlinah megla, drugod bo delno jasno. Popoldne bo začel pihati jugozahodni veter, na vzhodu države bo še deloma jasno, drugod pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na vzhodu in ob morju do 12 °C.

V noči na soboto se bo dež od jugozahoda razširil na večji del države. V soboto zjutraj bo oblačno s padavinami, ki bodo dopoldne ponehale. Meja sneženja se bo spuščala, vendar predvidoma ne do nižin. Popoldne se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne bodo nastajale plohe.

V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo dopoldne megla.

Nad večjim delom Sredozemlja in nad vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Šibka topla fronta se severno od Alp pomika proti vzhodu. Z zahodnikom v višinah k nam doteka dokaj topel zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj