Na vsebino

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in dopoldne po nekaterih nižinah megleno

Zvečer in ponoči bo na zahodu in deloma v osrednjih krajih pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem od 4 do 8 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem oblačno ter večinoma suho. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno in dopoldne po nekaterih nižinah megleno. Čez dan se bo ponekod krepil jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, v severni Sloveniji okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči in jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas delno jasno in po nižinah ponekod megleno. Drugod bo pretežno oblačno, v Gorskem Kotarju bo občasno rahlo deževalo.

Obeti

V soboto bo pretežno oblačno. V nedeljo in ponedeljek bo nekaj jasnine na severovzhodu, kjer bo po nižinah zjutraj megla. Drugod bo oblačno, ponekod na zahodu bodo občasno rahle padavine. Razmeroma toplo bo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj