Na vsebino

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, pri nas bo popoldne lahko rahlo snežilo

Zvečer bo rahlo sneženje povsod ponehalo, ponoči se bo marsikje prehodno delno razjasnilo. Na Primorskem se bo krepila burja, na Štajerskem in v Prekmurju pa severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -2, na Primorskem od 0 do 4 °C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. V južni Sloveniji bo popoldne lahko rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, v notranjosti Slovenije pa okrepljen severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3, na Goriškem in ob morju do 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči in jutri bo ob severnem Jadranu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v notranjosti Hrvaške bo občasno rahlo snežilo. Burja ob severnem Jadranu se bo krepila.

Obeti

V nedeljo bo na zahodu deloma jasno, drugod pretežno oblačno. Ponekod v južnih in vzhodnih krajih bo občasno naletaval sneg. Na Primorskem bo pihala zmerna burja.

V ponedeljek se bo sneženje od juga okrepilo in zajelo večji del Slovenije. Burja in severovzhodni veter se bosta spet okrepila.

Opozorila

V soboto lahko najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem dosežejo hitrost med 100 in 120 km/h. Vetrovno bo tudi drugod, posebej v višje ležečih krajih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj