Na vsebino

Jutri čez dan se bodo krajevne padavine okrepile tudi na vzhodu

Zvečer in ponoči bo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo na vzhodu do jutra povečini ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13 °C.

Jutri bo pretežno oblačno. Občasne padavine, deloma plohe in kakšna nevihta, bodo sprva bolj verjetne na zahodu, sredi dneva in popoldne pa tudi na vzhodu. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 20°C.

V ponedeljek in torek bo na vzhodu deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo, občasno bodo krajevne padavine, lahko tudi zagrmi. Na zahodu bodo ob pretežno oblačnem vremenu krajevne padavine bolj pogoste. Pihal bo zmeren jugozahodnik. V sredo kaže na deloma sončno vreme s popoldansko spremenljivo oblačnostjo. Možne bodo popoldanske plohe in kakšna nevihta.

Nad srednjo Evropo in zahodnim Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. V višinah priteka nad naše kraje z vetrovi južnih smeri toplejši in postopno bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj