Na vsebino

Jutri delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, dnevne temperature od 0 do 5 °C

Ponoči bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem na severovzhodu bo zjutraj nastalo nekaj snežnih ploh. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -3, v alpskih dolinah do -10, na Goriškem in ob morju okoli 0 °C.

Jutri bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo ob Jadranu ter v sosednjih krajih Italije precej jasno. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo možne posamezne snežne plohe. Ob Jadranu bo zapihala zmerna burja, ki bo popoldne slabela.

Obeti

V soboto in nedeljo bo na Primorskem delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. V soboto zvečer, v noči na nedeljo v nedeljo čez dan bo na vzhodu občasno rahlo snežilo. Tudi v ponedeljek bo na vzhodu občasno še naletaval sneg.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj