Na vsebino

Jutri dopoldne bo sončno, popoldne se bo zmerno pooblačilo

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno, v severnih krajih bodo možne rahle padavine. Do jutra se bo že zjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo dopoldne povečini sončno, popoldne pa se bo oblačnost prehodno povečala. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 °C.

V soboto bo prevladovalo sončno vreme. Več oblačnosti bo zjutraj in dopoldne v severovzhodni Sloveniji, popoldne pa se bo oblačnost povečala na severnem Primorskem in Notranjskem. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. V nedeljo bo na vzhodu še delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. V hribih zahodne Slovenije bodo občasno rahle padavine. Veter se bo še nekoliko okrepil.

Nad severno in delom srednje Evrope je ciklonsko območje. Vremenska fronta se od severozahoda približuje Alpam in bo ponoči oplazila tudi naše kraje.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj