Na vsebino

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale, najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7 °C

Zvečer bo še oblačno s padavinami, po nižinah bo večinoma deževalo. Ponekod na severu in vzhodu bo zapihal okrepljen severnik, na Primorskem bo v prvem delu noči še pihala močna burja. Ponoči bodo padavine na zahodu oslabele in ponehale, še se bodo pojavljale na vzhodu, kjer bo ponekod dež prešel v sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Goriškem in ob morju od 5 do 8 °C.

Jutri dopoldne bodo tudi na vzhodu padavine ponehale, od zahoda se bo jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine v krajih zahodno od nas oslabele in ponehale, drugod se bodo še pojavljale, po nižinah bo večinoma deževalo. Ob severnem Jadranu bo pihala močna burja, ki bo v drugem delu noči oslabela.

Jutri bo sprva oblačno, padavine se bodo umikale proti vzhodu in od zahoda se bo začelo jasniti.

Obeti

V četrtek in petek bo večinoma sončno, zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla.

V noči na soboto se bo oblačnost povečala, predvsem na jugu Slovenije se lahko pojavljajo rahle padavine. V soboto bo večinoma suho, na Primorskem bo pihala burja.

Opozorila

Burja bo do sredine noči na izpostavljenih legah v sunkih dosegala hitrost okoli 120 km/h.

Jutri med 7. in 10. uro lahko morje ob visoki plimi poplavi nižje ležeče dele obale.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj