Na vsebino

Jutri dopoldne se bo dež razširil nad vso Slovenijo

Zvečer bo pretežno jasno, ponoči pa se bo postopno pooblačilo. Zjutraj bo v severnih in ponekod v zahodnih krajih začelo deževati, sprva bo lahko kje tudi zagrmelo. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem od 17 do okoli 20 °C.

Jutri dopoldne se bo dež razširil nad vso Slovenijo, na Primorskem bodo še možne posamezne nevihte. Prehodno bo zapihal severovzhodnik, ob morju pa bo še pihal jugo. Popoldne bo dež od severovzhoda počasi slabel, okoli poldneva bo na Primorskem začela pihati zmerna burja. Hladilo se bo, popoldanske temperature bodo le od 10 do 13, ob morju okoli 18 °C.

Jutri dopoldne bodo predvsem na Gorenjskem, severnem Primorskem in deloma v osrednji Sloveniji možni krajevni nalivi, zaradi katerih pričakujemo močnejši porast hudourniških vodotokov.

V noči na nedeljo bo dež povsod ponehal. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala.

V ponedeljek zjutraj in dopoldne bodo prehodno krajevne padavine, popoldne pa se bo delno zjasnilo. Zapihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. V torek bo sončno in hladno. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj