Na vsebino

Jutri naj bi se razjasnilo, zjutraj bo od -5 do 0, čez dan od 3 do 8 °C

Zvečer se bo tudi v osrednji Sloveniji oblačnost povečala. Pihal bo severovzhodni veter, pod Karavankami okrepljen severnik. Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo na zahodu. Na vzhodu Slovenije se bodo pojavljale manjše snežne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli -8, drugod od -5 do 0 °C.

Jutri čez dan se bo v zahodnem in osrednjem delu Slovenije razjasnilo. Oblačno bo ostalo na vzhodu, kjer bodo občasno rahle padavine. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

V krajih vzhodno od nas bo zmerno do pretežno oblačno z občasnimi rahlimi padavinami, večinoma bo rahlo snežilo. V Alpah bo pihal okrepljen severnik. Drugod bo precej jasno.

Obeti

V noči na ponedeljek bo v vzhodni polovici Slovenije rahlo snežilo. V ponedeljek čez dan bo v notranjosti večinoma oblačno, rahel sneg bo ponehal. Na zahodu bo deloma jasno, na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek in sredo bo delno jasno in suho vreme.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj