Na vsebino

Jutri oblačno, hladno in deževno, temperature od 8 do 13 °C

Zvečer, ponoči in zjutraj bo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami, ki se bodo pojavljale tudi v Primorju. Temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem okoli 15.

Jutri bo oblačno, hladno in sprva deževno. Meja sneženja se bo spustila do okoli 1600 m nadmorske višine. Padavine bodo sredi dneva od severa slabele in do večera povsod ponehale, najkasneje na jugovzhodu. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem okoli 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo oblačno in deževno, v krajih južno od nas bodo tudi nevihte. Zapihal bo veter vzhodnih smeri, ob severnem Jadranu bo večji del dneva še pihal jugo.

Jutri bo oblačno s padavinami in hladneje. V Alpah bo snežilo do okoli 1600 m nadmorske višine. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Obeti

V nedeljo zjutraj bo sveže in ponekod megleno. Čez dan bo deloma sončno, več oblačnosti bo na severu. V ponedeljek bo deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo, možna bo kakšna ploha. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Opozorila

Zvečer in ponoči bodo v zahodni, osrednji in južni Sloveniji še možni dolgotrajni krajevni nalivi. Predvsem na Primorskem so možne tudi močnejše nevihte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj