Na vsebino

Jutri pretežno jasno, zjutraj od -7 do -2, čez dan od 3 do 6 °C

Ponoči se bo na Primorskem pooblačilo, burja bo zvečer ponehala. V notranjosti Slovenije se bo postopno razjasnilo in po nekaterih kotlinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, ob morju in na Goriškem okoli 2 °C.

Jutri dopoldne bo na Primorskem zmerno do pretežno oblačno, nato se bo zjasnilo. Drugod bo pretežno jasno, dopoldne bo po nekaterih nižinah še megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 6, na Primorskem do 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri se bo predvsem dopoldne ponekod ob severnem Jadranu ter v Furlanski nižini zadrževala nizka oblačnost. Drugod bo pretežno jasno, ponekod po nižinah južne Avstrije in Hrvaške bo zjutraj megla.

Obeti

V sredo bo pretežno jasno z jutranjo in dopoldansko meglo po nekaterih nižinah. V četrtek bo na Primorskem nizka oblačnost, drugod bo delno jasno, predvsem popoldne pa zmerno do pretežno oblačno. Tudi v petek se bo nadaljevalo suho vreme.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj