Na vsebino

Jutri se bo oblačnost od severa povečala, predvsem popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte

Ponoči bo pretežno jasno, le ponekod v severnih krajih se bo do jutra zmerno pooblačilo. Na Primorskem bo zjutraj zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 23 °C.

Jutri se bo oblačnost od severa povečala. Predvsem popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte, kakšna pa lahko na severu nastane že dopoldne. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31, na Primorskem do 34 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih zahodno in severno od nas spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Drugod bo delno jasno, ob severnem Jadranu bo zapihala šibka, v Kvarnerju pa zmerna burja.

Obeti

V nedeljo bo delno jasno. V ponedeljek bo na Primorskem delno jasno in povečini suho. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. V torek bo povečini sončno. Na Primorskem bo vse dni pihala šibka burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj