Na vsebino

Jutri spremenljivo do pretežno oblačno, dopoldne občasno manjše padavine

Zvečer se bo pooblačilo tudi v vzhodni Sloveniji, zjutraj pa se bo tam in na Primorskem že jasnilo. Ponekod v osrednjih krajih se bodo začele pojavljati rahle padavine. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od-1 do 5, ob morju 8 °C.

Jutri bo na Primorskem in v Pomurju precej sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno in predvsem dopoldne bodo občasno manjše padavine, ki bodo popoldne ponehale. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 600 m. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do okoli 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri zjutraj bodo ponekod v notranjosti Hrvaške rahle padavine, ki bodo nato ponehale. Drugje bo precej sončno. Ob Jadranu bo zapihala šibka do zmerna burja.

Obeti

V nedeljo zjutraj bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo od zahoda pooblačilo. Proti večeru bo na zahodu začelo rahlo deževati. Ponekod bo zapihal južni veter, ob morju zvečer jugo.

Do ponedeljka zjutraj bodo padavine zajele tudi vzhodne kraje. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, ki bodo popoldne od severozahoda slabele. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo popoldne spustila pod 400 m nadmorske višine. Na Primorskem bo zapihala burja.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj