Na vsebino

Jutri večji del dneva megla ali nizka oblačnost

Ponoči in zjutraj se bo nizka oblačnost znova zgostila. Po nižinah vzhodne Slovenije bo zjutraj nastala megla, ki se lahko pojavi tudi na Primorskem. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, ob morju okoli 10 °C.

Jutri se bo po nižinah v notranjosti večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Drugje bo precej koprenaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 °C.

V soboto bo v zahodnih krajih oblačno, ponekod bo občasno rahlo deževalo. Pooblačilo se bo tudi v osrednjih krajih. V vzhodni Sloveniji bo delno jasno. Zapihal bo jugozahodni veter. Tudi v nedeljo bo na vzhodu sončno vreme, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem na zahodu bo občasno rahlo deževalo. Še bo pihal jugozahodnik.

Nad vzhodno polovico Evrope je območje visokega zračnega tlaka, nad Atlantikom pa ciklon. Nad naše kraje doteka od jugozahoda razmeroma topel in nekoliko bolj suh zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj