Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo oblačno, nato se bo ponekod oblačnost trgala, še bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte, a jih bo manj

Zvečer in ponoči bo oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Zjutraj bo na Primorskem zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo oblačno, nato se bo ponekod oblačnost trgala. Še bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte, a jih bo manj kot danes. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23, na severozahodu okoli 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči in jutri bo pretežno oblačno, predvsem v Alpah in v krajih južno od nas se bodo pojavljale krajevne padavine, tudi nevihte.

Obeti

V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. V torek bo sončno. Kakšna popoldanska ploha bo še možna. V sredo bo pretežno jasno in precej toplo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj