Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo snežilo, popoldne bo suho

Ponoči se bodo padavine širile proti vzhodu in do jutra že zajele vso Slovenijo. Dež bo tudi po nižinah prešel v sneg. Zapihal bo severni veter, na Primorskem zmerna burja. Ohladilo se bo, zjutraj bo od -1 do 3, na Primorskem od 4 do 7 °C.

Jutri dopoldne bo oblačno s sneženjem, po nižinah Primorske pa bo deževalo. Več padavin bo na zahodu. Na Primorskem bo pihala večinoma zmerna burja. Zgodaj popoldne bodo padavine od severa postopno ponehale, najpozneje v južnih krajih. Začelo se bo jasniti, zvečer bo ponekod po nižinah nastala megla. Temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem od 3 do 7 °C.

V soboto bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah pa bo nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V nedeljo bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Nad severno in srednjo Evropo je območje nizkega zračnega tlaka. Hladna fronta se od severozahoda bliža Alpam in bo v petek zjutraj dosegla naše kraje. Pred njo k nam od jugozahoda doteka vlažen in razmeroma topel zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj