Na vsebino

Kako do specialista v nekaj dneh

Ko pride do poškodbe ali zdravstvene težave, se je treba takoj odzvati, a kaj, ko nas na poti do specialista prepogosto zaustavijo čakalne dobe. Zato so pri Vzajemni poskrbeli za posebno Zdravstveno polico, ki vam pomaga do hitrega pregleda pri specialistu.

V vaši ponudb najdemo širok nabor različnih zdravstvenih zavarovanj. Ali bi katero še prav posebej izpostavili?

V zadnjih letih je opazen porast zavarovanj, ki omogočajo pacientom, da v primeru bolezni ali poškodbe takoj pridejo do zdravstvenih storitev, saj so v javnem zdravstvu čakalne dobe zelo dolge. V Vzajemni to ponujamo v okviru zavarovanja Zdravstvena polica, ki omogoča hitrejši dostop do specialističnih storitev, operacij, drugega mnenja itd.

Ali lahko na kratko obrazložite prednosti tega zavarovanja?

Zavarovanje Zdravstvena polica ponuja veliko več kot zgolj hitro obravnavo brez čakalnih dob. V Vzajemni za zavarovanca v celoti pripravimo individualni načrt zdravljenja in mu pomagamo od začetka do zaključka zdravljenja. Organiziramo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbimo za hitro organizacijo operativnega posega. V naši mreži izvajalcev so vrhunski strokovnjaki in mednarodno priznane zdravstvene ustanove v Sloveniji in tujini (preko 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev).

Kako poteka zdravljenje z vašim produktom Zdravstvena polica?

V primeru poškodbe ali bolezni zavarovanec kontaktira Vzajemnin asistenčni center, kjer uredimo vse potrebno za hiter dostop do potrebne storitve. Za zavarovanca v celoti pripravimo načrt zdravljenja in mu pomagamo ter ga vodimo vse od začetka do zaključka zdravljenja. Organiziramo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbimo za morebitno organizacijo operativnega posega.

Ali lahko v zavarovanje vključimo tudi otroke?

Otrokove zdravstvene težave so za starše pogosto hujše in napornejše od lastnih. Tako smo oblikovali prav posebno Zdravstveno polico za otroke, ki našim najmlajšim omogoča hiter dostop do specialistov in operativnih posegov. Zdravstveno polico za otroke je mogoče skleniti za otroke od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

Trenutne razmere kličejo po novih poteh za dostop do zdravstvenih storitev na daljavo. Kako ste se na to odzvali v vaši zavarovalnici?

Naša Zdravstvena pol ica omogoča, da lahko do zdravniške obravnave oziroma posveta dostopate na daljavo. Obisk pri specialistu vam lahko organiziramo tudi na daljavo (posvet z zdravnikom pred videa ali klasičnega klica). Prav tako vam omogočamo, da vsa vprašanja o vašem zdravstvenem stanju posredujete zdravnikom prek storitve Dr. Posvet, ki je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Vprašanje lahko kadarkoli, katerikoli dan in ob katerikoli uri zastavite enemu od sodelujočih zdravnikov prek izbrane aplikacije za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Ali lahko v teh časih zavarovanje sklenemo le osebno ali tudi na kakšen drug način?

Seveda je osebni stik s strankami še vedno prva izbira, vendar to velja za čas brez epidemije. Spremembam, ki jih je prinesla epidemija, smo se že v lanskem letu uspešno prilagodili z uvedbo sklepanja pogodb z oddaljenim podpisom. Tako lahko stranka zavarovanje sklene na daljavo. To nam omogočajo sodobna digitalna orodja, ki prinašajo številne prednosti, saj je proces hitrejši, preglednejši. Omogočajo nam, da smo vselej v stiku s stranko. Uporabo oddaljenega podpisa pri Varuhu zdravja ves čas nadgrajujemo in se odzivamo na povratne informacije strank. Na ta način lahko zagotovimo uporabniško izkušnjo, ki vpliva na zadovoljstvo naših strank. Ta način sklepanja se je izkazal kot zelo dober in enostaven.

POSLOVALNICA ČRNOMELJ
Kolodvorska cesta 17
Tel.: 07 30 63 990
Erika Škrinjar

Plačana objava.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj