Na vsebino

Kako izgleda coaching pri reševanju osebnih in poslovnih izzivov?

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina organiziramo brezplačno skupinsko coaching delavnico “Kako izgleda coaching pri reševanju osebnih in poslovnih izzivov?” s product validation consultantom in performance coachem Sašem Jakljevičem, ki bo potekala v sredo, 21. avgusta 2019, ob 15. uri.

Cilj delavnice je, da vsak udeleženec pridobi jasen odgovor na vsaj enega od osebnih ali poslovnih izzivov, s katerim se sooča in jasno definirano akcijo, ki jo bo naredil v kontekstu tega izziva.

Skupinsko okolje bo udeležencem dalo vpogled v izzive, s katerimi se soočajo drugi in v akcije razreševanje problemov. Sašo bo na danih primerih predstavil poslovne principe, strategije in taktike, ki bi lahko bile uporabne v podobnih situacijah.

Udeležba na delavnici je brezplačna (ocenjena vrednost delavnice znaša 50€). Število mest je omejeno na 6. Prijave potekajo do zapolnitve mest. Prijavi se preko obrazca na povezavi TUKAJ.

Vodja delavnice Sašo Jakljevič kot product validation consultant pomaga podjetjem in posameznikom pri gradnji produkta oz. storitve, prodajnega procesa, razumevanju problema in razumevanju ljudi, ki ta problem imajo. Kot performance coach pa preko pogovornih tehnik in z apliciranjem principov različnih učiteljev pomaga posameznikom ustvarjati večje rezultate z nasmeškom na obrazu.

Vir: Podjetniški inkubator Bela krajina, RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj