Na vsebino

Kdo vse pride v Hišo dobrot Bele krajine?

Verjetno vas zanima, kdo vse pride po nakupe v našo butično trgovino v starem mestnem jedru Metlike. Ker je trgovinica odprta že tretjo leto, so se domačini in ostalo lokalno prebivalstvo kar dodobra navadili na nas. Radi pridejo po kakšen izdelek, ki ga je doma zmanjkalo in prav ti kupci so prepričani, da pri nas dobijo le najboljše belokranjske izdelke.

Namreč, na enem mestu je zbranih prek 70 belokranjskih ponudnikov, izbira je zares pestra. Skozi vse leto se k nam najavijo večje skupine, bodisi šolarjev, upokojencev ali zaključene skupine, ki si z veseljem ogledajo Hišo dobrot Bele krajine, saj slovi kot dobra praksa po večjem delu Slovenije in v tujini. Ne primanjkuje tudi tujih gostov, ki jih skozi zimo k nam pripeljejo agencije. Sedaj ko se bliža turistična sezona, pa je stvar jasna. Turistov je in bo. Pomembno je, da jim ponudimo kakovost, pestrost in dostopnost.

Prav zato bomo v času visoke sezone obratovali z deljenim delovnim časom, zato bo trgovina odprta v dopoldanskem času in nato zopet v poznejših popoldanskih urah. Načrtujemo tudi več dogodkov, ki se bodo odvijali na prostem pred Hišo dobrot Bele krajine. Spremljajte nas prek naših socialnih omrežij Zavoda Metlika ter Hiša dobrot Bele krajine in vabljeni po nakup v Hišo dobrot Bele krajine, kjer vsak obisk postane nepozabno doživetje.

Vir: Zavod Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj