Na vsebino

Merkur prevzema trgovski center v Črnomlju

Merkur trgovina z novim letom prevzema nov trgovski center na nekdanji lokaciji trgovine TGH v Črnomlju. TC Merkur Črnomelj je tako že 24. trgovski center, s katerim Merkur trgovina širi in krepi svojo maloprodajno mrežo, so sporočili iz Merkurja. V podjetju pričakujejo, da bo trgovski center v Črnomlju v svoji končni podobi pričel delovati predvidoma po 15. marcu letos, za kupce pa bo odprt od 17. januarja dalje.

»Nov center bo glede na Merkurjeve standarde srednje velik in bo vključeval vse Merkurjeve oddelke - tako tiste za dom, kot za mojstre. Ponudba v centru bo namenjena tako pravnim, kot fizičnim osebam. V prvem četrtletju bomo center postopoma posodobili in ga uredili skladno z Merkurjevo celostno podobo. Navkljub predvidenim delom, bo oskrba kupcev potekala nemoteno,« pravi generalni direktor Merkurjeve trgovine Blaž Pesjak.

Z novim trgovskim centrom v Črnomlju Merkur trgovina nadaljuje svojo 125-letno tradicijo oskrbe kupcev z domskim, tehničnim, gradbenim, kmetijskim in vrtnim blagom, predvsem pa želi svojo ponudbo približati kupcem na področju Bele krajine.

V času prenove centra med 17. januarjem in 15. marcem bo center nemoteno odprt, kupce pa prosijo za strpnost in razumevanje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj