Na vsebino

Miss Slovenije v BIG BERRY Kolpa Lifestyle Resortu

Projekt Miss Slovenije, ki predstavlja veliko več kot lepotni izbor, se je zgodil 28. septembra 2019 v Črnomlju. 15 deklet je v finalu imelo priložnost pokazati svojo lepoto, osebnost in borbenost na poti do naslova, naziv Miss Slovenija je prijela Špela Alič.

Finalistke so bili med bivanjem v Beli krajini nameščene v BIG BERRY Kolpa Lifestyle Resortu, inovativnem turističnem konceptu in projektu, ki je last slovenskega podjetja Hosekra.

Dekleta so imele priložnost odkriti prednosti tega edinstvenega koncepta, ki s kombinacijo pet-zvezdičnih izkušenj z luksuznim bivalnim doživetjem zagotavlja najvišjo raven užitka. Bivanje v modernih, popolnoma opremljenih hiškah, obkroženih z neokrnjeno naravo tik ob reki Kolpi, je bila za finalistke priložnost, da uživajo v največjem razkošju svobode. Oaza miru, narave in lokalnega stika je idealno okolje za pridobivanje energije in dobrega lepotnega spanca, kamor so finalistke prišle, da se z stilom pripravijo na veliki finale.

Izbrana dekleta so se po dveh tednih po izboru vrnila v Belo krajno, in obiskala BIG BERRY Kolpa Lifestyle Resort, kjer so v sproščenem vzdušju nazdravila z Semiško penino ter uživala v naravi z sončnim jesenskim dnevom. Miss Slovenije Špeli Alič sta družbo delali tudi prva spremljevalka Tinkara Smolar in druga spremljevalka Leja Plut, kot presenečenje pa so se jim pridružile tudi Lucija Lampert, ki nosi lento Miss osebnosti in Leja Kovač z lento Miss Slovenskih Novic. Vsa dekleta so očarala z svojim obiskom, lepoto ter močno osebnostjo.

Vir: BIG BERRY PR

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj