Na vsebino

Možnost izrednega leta Helsinki - Ljubljana

Vse slovenske državljane, ki se trenutno nahajajo v nordijski regiji, zlasti na Finskem, obveščamo, da obstaja možnost izrednega leta med Helsinki in Ljubljano, predvidoma v začetku prihodnjega tedna (najverjetneje med 30. 3. in 1. 4.). V primeru velikega interesa obstaja možnost postanka v še eni od nordijskih držav. Interes za izredni let sporočite na e-mail: [email protected] v najkrajšem možnem času ter nam ob tem zaupajte naslednje podatke:

1. ime in priimek,
2. številko potnega lista ali osebne izkaznice,
3. kontaktne podatke: e-pošto in telefonsko številko na katero boste dosegljivi,
4. destinacijo, ki vam glede na kraj kjer se nahajate najbolj ustreza poleg Helsinkov (Oslo, Stockholm, Kopenhagen). POUDARJAMO, da je let zaenkrat predviden samo iz Helsinkov, do koder morate povezavo najti sami. Iz vseh večjih nordijskih letališč povezave s Helsinki še vedno obstajajo.

Let ni namenjen slovenskim državljanom, ki v državah nordijske regije živite in delate oziroma imate urejeno bivanje, ampak zlasti tistim, ki bi se v prihodnjih dneh ali tednih v vsakem primeru vračali v domovino.

Dodatne informacije lahko pridobite na tel. št. dežurnega diplomata (+) 45 21 35 16 96 vsak dan med 9. in 20. uro.

*Osebni podatki se zbirajo izključno za namene tega leta in bodo uničeni takoj, ko bo le-ta opravljen.

Prosimo, delite!

Vir: Slovenska ambasada v Copenhagnu

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj