Na vsebino

Največji pustni zajtrk z Mlinotestom tudi v Črnomlju in Metliki

Samo CARJI lahko delijo CARSKE MLINOTESTOVE krofe! Skupaj z Mlinotestom bomo razdelili kar 31.000 KROFOV!

Da bo pustno rajanje še bolj sladko, bosta tudi letos poskrbela Radio 1 in Mlinotest. Skupaj bomo v 13. letih pojedli že več kot 330.000 Mlinotestovih krofov.

Na pustni torek, torej danes, bomo poskrbeli, da bo tvoja pot v službo, šolo ali na lepše še bolj slastna in mastna! Na vas bodo čakali brezplačni in najboljši Mlinotestovi krofi.

Mlinotest krof je edini krof, ki je prejel letos že šestič zlato medaljo GZS za odlično svežo sladico. Ponovno je strokovnjake prepričal s svojo puhasto sredico, okusnim mareličnim polnilom in nežnim sladkornim posipom. Mlinotest krof je 6 x prvak, zato je Car med krofi. Poskusite ga in se prepričajte!

Mlinotest – polno dobrega za pojest! Kdo ne pozna Mlinotest pašte, polente, ješprenja, zdroba, moke, kruha in slaščič? Vsi izdelki so carji, a največji med njimi je Mlinotestov krof – resnični Car med krofi.

Mlinotest je slovensko podjetje s 150-letno tradicijo in svežimi idejami. S skrbno izbiro najboljših surovin in celostno kontrolo procesa izdelave skrbi, da na vaše mize prihajajo kakovostne klasične dobrote in okusne jedi po meri novih časov. Zato je za svoje izdelke kruha, pekovskega peciva in slaščic prejel letos ponovno kar 20 zlatih medalj GZS.

V Črnomlju lahko dobite pustni zajtrk na semaforiziranem križišču pri pošti (malce po 6.30 pripeljejo krofe), v Metliki pa na križišču Črnomaljske ceste in Ceste XV. brigade (okrog 7. ure začnemo).

Dober tek!

Vir: Radio 1
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj